05, February, 2020 2 min read

Cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților!
Luna iubirii își face simțită prezența ușor,  ușor,  parfum de dragoste plutește în aer. Dragostea o celebrăm zi de zi alături de persona iubită , dar parcă februarie are frumusețea lui.
  Cum ne putem surprinde jumatatea în cel mai frumos mod?
Cei de la AENEAS.Collection, vin cu o propunere pentru noi, și pot spune că ideea lor este absolut ingenioasă.
Cum ar fi să poți spune persoanei iubite, jumătății tale " Te iubesc " în 100 limbi străine? Știu,  sună fantastic de bine și de surprinzător. Bijuteriile celor de la AENEAS.Collection sunt unice și vin în ajutorul nostru. 
Acest model de brățară sunt sigură că va surprinde jumătățile masculine.
Negru clasic, elegant și totodată romantic căci dacă se vor uita în interiorul pietrei de pe brățară vor vedea cea mai sinceră declarație de dragoste "Te Iubesc".
Pornind de la această profundă, sinceră și sublimă declarație,  doamnele și domnișoarele vor fi mai mult decât încântate de această nouă colecție.  
Eleganța este cuvântul potrivit pentru aceste bijuterii, eu sunt încântată de această colecție și o recomand cu mare drag. Mai ales dacă vreți să vă surprindeți jumatatea, și să-i faceți un cadou deosebit, o amintire prețioasă.  
Colierul Venus și brățara Afrodita le-am ales pe Rose Gold, mi s-au părut potrivite pentru Ziua Îndrăgostiților. Sunt elegante, rafinate și speciale, căci nu orice bijuterie poartă cel mai simplu, sincer și romantic " Te Iubesc ". 
  1. Voi ce surprize pregătiți pentru Valentine's Day ? Dar pentru Dragobete? Eu personal le celebrez pe ambele, îmi place să-mi surprind soțul cu mici declarații! Dați o fuguță pe site și veți vedea că au și reduceri, sunt sigură că veți găsi bijuteria potrivită. 

( sursa: https://viatacuparfumdecafea.blogspot.com/2020/01/te-iubesc-o-declaratie-de-dragoste.html )

Vezi produsele noastre aici: 

https://aeneas.ro/collections/all