DESPRE NOI

DESPRE NOI

AENEAS Collection este un brand dedicat celui mai măreț sentiment din lume: IUBIREA

Inspirate de ideea că iubirea este un limbaj universal, piesele colecției noastre sunt expresive si minimaliste.

Și pentru că iubirea nu se exprimă doar în cuvinte, ci și prin gesturi, elementele colecției noastre reprezintă combinația perfectă pentru un cadou memorabil. Știm că atunci când vine momentul să alegi un cadou pentru persoana iubită, decizia este greu de luat.

Unele lucruri i le-ai dăruit deja, despre altele știi deja că nu sunt pe gustul ei, iar dintre atâtea opțiuni, niciuna nu pare să te convingă cu adevărat.

La AENEAS Collection avem ideea perfectă!

Te ajutăm să economisești timp și bani, îți prezentăm o colecție de bijuterii simpliste, dar pline de rafinament, glamorous, dar elegante, un cadou de purtat cu drag, dar și o frumoasă declarație de dragoste - toate la un loc!

La AENEAS Collection găsești cadoul perfect: oferă-l soției de aniversarea nunții voastre, încântă-ți mama de Ziua Mamei, iubita de Valentine's Day, fiica de Crăciun sau cea mai bună prietenă cu ocazia onomasticii!

Îndrăznește să-ți exprimi iubirea cu AENEAS!

Credem cu adevărat că distribuim cele mai speciale produse de pe piața din România și dorim să vă câștigăm încrederea oferindu-vă o garanție de 30 de zile, timp in care puteți decide dacă doriți sau nu produsul achiziționat.

Cumpărăturile online pot fi dificile, dorim să vă ușurăm această sarcină și să fim la dispoziția dumneavoastră.

Satisfacția și siguranța cumpărăturilor dumneavoastra este prioritatea noastra numarul 1!

Dacă, pentru orice motiv, doriți să returnați produsul in 30 de zile, nu va trebui să plătiți taxele de retur, transportul și returul produsului comandat este garantat si gratuit!

Multumim mult pentru vizită!